nlen
nlen

Boules, beers & bites pakketten bestellen voor thuis

Bonjour, trek in een lekker (speciaal)biertje van JEU?

Dat komt goed uit! Want vanaf nu kun je ook thuis, in het park of ergens anders waar het rustig is genieten van onze bieren. Je hebt de keuze uit 3 bierpakketten; voor ieder wat wils! Met een jeu de boulesset, zonder set, met bites of zonder bites. Een ding hebben de pakketten gemeen; bier! Het is ook mogelijk om nacho’s bij te bestellen.

De pakketten zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag bij JEU in Utrecht af te halen. Zo kun je alsnog de Franse gezelligheid in huis halen!

Pak je tuinstoel erbij, trek een biertje open, leun achterover en geniet! Sante!

Online bestellen en afhalen

Voor onze pakketten geldt; voor 16.00 uur besteld, de eerstvolgende donderdag, vrijdag of zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur afhalen. Je hebt de keuze uit 3 varianten;

  • JEU de hele boule-pakket voor 37,- per pakket
  • Bierproof pakket voor 31,- per pakket
  • Verrassingspakket voor 22,50 per pakket

We proberen jouw pakket zoveel mogelijk in een groot pakket mee te geven. Wanneer een of meerdere personen vegetarisch zijn kun je dit in het bestelproces aangeven.

Na het doen van jouw bestelling ontvang je een bevestiging per mail (controleer ook jouw spambox). Met deze bevestiging kun je van donderdag t/m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur jouw bestelling komen afhalen op Paardenveld 3 in Utrecht.

Waan je als een god in Frankrijk en maak een keuze uit onderstaande bierpakketten

Bierpakket bestellen

Bekijk onze maatregelen