nl
nl

Maatregelen

Helaas zijn wij tot 9 februari gesloten. Op deze pagina vind je een overzicht van de maatregelen die we tot nu toe hebben genomen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op via het contactformulier op deze pagina en onze medewerkers helpen je graag verder!

Update n.a.v. de persconferentie op 12 januari 2021

Helaas is de lockdown verlengt tot 9 februari 2021 waardoor we tot die tijd gesloten zijn.

Update n.a.v. de persconferentie op 13 oktober 2020

Helaas zijn er strengere maatregelen genomen waardoor we tot half december onze deuren moeten sluiten. 

Update n.a.v. de persconferentie op 28 september 2020

Klik hier voor de aanvullende maatregelen

Op maandag 28 september 2020 heeft er een nieuwe persconferentie plaatsgevonden, we hebben de belangrijkste veranderingen voor jou op een rij gezet:

Heb je iets te vieren of wil je iets organiseren voor groepen tot 30 personen?

Dan mag dat zolang er aan de geldende RIVM-maatregelen wordt voldaan. Dit zijn o.a. de gezondheidscontrole bij ontvangst, de gastenregistratie en het minimaal 1,5 meter afstand houden gedurende het event.

Wat zijn de aanvullende regels bij besloten evenementen voor groepen met meer dan 30 personen?

Hiervoor is het van belang dat er aan eerdergenoemde richtlijnen wordt voldaan én het event wordt gemeld bij de Veiligheidsregio Utrecht.

Hoe meld ik mijn event bij de Veiligheidsregio Utrecht?

Wij nemen contact met jou op om alle benodigde informatie te verzamelen. Wij zullen als locatie de melding en coördinatie met de Veiligheidsregio Utrecht voor jou verzorgen.

Heb je na 21 oktober een evenement boven de 30 personen geboekt of een reservering boven de 4 personen staan?
Tot nader bericht zullen deze evenementen en reserveringen blijven staan. Uiterlijk 10 dagen van tevoren nemen wij contact met jou op.

Met hoeveel personen kan ik reserveren?

Het is toegestaan om met maximaal 4 personen aan een tafel te zitten of op een baan te spelen, exclusief kinderen tot 13 jaar. Voor grotere groepen willen we je vragen ons een bericht te sturen naar info@jeudeboulesbar.nl. We zullen dan op basis van de groepsgrootte, de reservering over meerdere tafels en banen verdelen. Hierbij houden we rekening met 1,5 meter afstand tussen personen die niet uit hetzelfde huishouden komen.

Tot hoe laat kan ik naar binnen?

Onze locaties zijn maximaal geopend tot 22.00 uur, vanaf 21.00 uur mogen we geen nieuwe gasten meer verwelkomen

Update: onderstaande aanvullende maatregelen hebben alleen betrekking op JEU de boules bar Utrecht n.a.v. de persconferentie op 18 september 2020

Klik hier voor de aanvullende maatregelen
Op vrijdag 18 september heeft er een nieuwe persconferentie plaatsgevonden. Omdat JEU de boules bar in Utrecht in de Veiligheidsregio Utrecht ligt hebben we de belangrijkste veranderingen voor je op een rij gezet:

Voor het reserveren van een jeu de boulesbaan en een tafel zijn géén aanvullende maatregelen aangekondigd. Het is nog steeds mogelijk om bij ons te jeu-de-boulen en samen te eten, óók voor groepen. Bij ontvangst is er een gezondheidscontrole, worden de gegevens genoteerd en houden we minimaal 1,5 meter afstand van elkaar

Heb je iets te vieren of wil je iets organiseren voor groepen tot 50 personen?

Dan mag dat zolang er aan de geldende RIVM-maatregelen wordt voldaan. Dit zijn de gezondheidscontrole bij ontvangst, de gastenregistratie en het minimaal 1,5 meter afstand houden gedurende het event.

Wat zijn de aanvullende regels bij besloten evenementen voor groepen met meer dan 50 personen bij JEU de boules bar?

Hiervoor is het van belang dat er aan eerdergenoemde richtlijnen wordt voldaan én het event wordt gemeld bij de Veiligheidsregio Utrecht.

Hoe meld ik mijn event bij de Veiligheidsregio Utrecht?

Wij nemen contact met je op om alle benodigde informatie te verzamelen. Wij zullen als evenementenlocatie de melding en coördinatie met de Veiligheidsregio Utrecht verzorgen.

Waar kan ik de overige maatregelen lezen die jullie als locatie genomen hebben?

Deze hebben we onderaan deze pagina verzameld.

Heb je nog andere vragen naar aanleiding van bovenstaande? Neem dan vooral contact met ons op via utrecht@jeudeboulesbar.nl of 088 98 48 351.

Algemeen
Wanneer is JEU geopend?
JEU is geopend van woensdag tot en met zondag. Bekijk de openingstijden hier.
Aan welke richtlijnen moet ik mij houden?
Door de overheid en het RIVM zijn regels opgesteld die wij hanteren op de locatie. Als je het pand betreedt ga je ermee akkoord dat je jezelf houdt aan deze regels. Daarnaast vragen wij je om jouw contactgegevens achter te laten.
Hoe gaan jullie om met de 1,5 meter afstand?
We hebben met looplijnen aangegeven waar je mag lopen. Daarnaast vragen wij je om 1,5 meter afstand aan te houden tot andere gasten en onze medewerkers, ook als je in de wachtrij staat bij de entree. We houden 1,5 meter ruimte tussen alle tafels en tussen jouw baan en die anderen houden we een baan leeg. Ons team mag binnen de 1,5 meter aan jouw tafel bestellingen opnemen, uitserveren en afruimen.
Hoe zorgen jullie dat er niet te veel mensen aanwezig zijn?
Wij zorgen dat het mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden. Wanneer al onze beschikbare plekken bezet zijn, nemen wij geen reserveringen meer aan.
Reserveren
Hoe kan ik reserveren?
Reserveren kan online via onze website en per mail via utrecht@jeudeboulesbar.nl of arnhem@jeudeboulesbar.nl.
Met hoeveel personen kan ik reserveren?
Het is mogelijk om te reserveren met een maximum van dertig personen. Wanneer je wilt reserveren voor een arrangement of een groep die uit meer personen bestaat, verzoeken we je om per mail contact op te nemen via utrecht@jeudeboulesbar.nl of arnhem@jeudeboulesbar.nl.
Mijn gewenste datum of tijdstip is online niet beschikbaar, kan ik wel reserveren?
Dit betekent helaas dat er geen plek is binnen jouw gekozen tijd. We ontvangen je graag op een ander moment!
Is het ook mogelijk om zonder reservering langs te komen?
Wanneer je niet gereserveerd hebt kun je bij de entree navraag doen voor de actuele beschikbaarheid.
Hygiene
Hoe gaan jullie om met de hygiëne van jullie medewerkers?
We passen de maximale bedrijfshygiëne toe, indien gewenst kun je bij een van onze medewerkers inzage in de logboeken vragen. Daarnaast is ons team voorzien van hygiënische hulpmiddelen (zoals handschoenen voor het keukenteam), wassen zij elke 30 minuten hun handen en worden de tafels, stoelen en menukaart gereinigd wanneer een gast weggaat.
Welke hygiëneregels gelden er voor gasten?
We verzoeken jou om bij de entree en bij een toiletbezoek je handen te wassen/desinfecteren met de daarvoor beschikbaar gestelde middelen en contactloos te betalen (pin credit card of mobiel).
Kan ik gebruik maken van de toiletten?
Jazeker, alle toiletten zijn geopend en worden vaker schoongemaakt.
En de jeu de boules-ballen?
We hebben op een aantal plekken desinfectiemiddelen staan, hiermee kan je zelf de jeu de boules-ballen voor ieder potje reinigen.
Gezondheid
Hoe weten jullie of jullie werknemers gezond zijn?
Voor onze medewerkers geldt dat wanneer zij verkouden zijn of koorts hebben, zij thuisblijven.
Hoe weten jullie of alle gasten gezond zijn?
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen onze gasten dit ook doen. Een van deze maatregelen is: thuis blijven bij klachten. 
Zijn er nog andere voorzorgsmaatregelen die jullie treffen?
We hebben ons luchtbehandelingssysteem aangepast. De ververst minimaal zes keer per uur de ruimtes.

 

Overig
Ik heb een online bestelling gedaan. Waar kan ik dit ophalen?
Wanneer je een online bestelling hebt gedaan, verzoeken we je te melden bij de entree. Mocht hier op het betreffende moment geen collega van ons aanwezig zijn, dan verzoeken we je even telefonisch contact met ons op te nemen via 030 20 80 538.
Hoe kan ik betalen?
We vragen je om contactloos te betalen. Dit kan met je pinpas, credit card of met je mobiel.
Besloten evenementen
Wat zijn 1,5 meter-evenementen?
Dat zijn evenementen waarbij bezoekers gedurende het hele evenement 1,5 meter afstand kunnen houden van anderen. Met wat aanpassingen op onze locatie en (als dat nodig is) in jouw programma is dat geen enkel probleem.
Waarom zou ik zo’n 1,5 meter evenement organiseren?
Ondanks dat digitale evenementen ook zeker kunnen, gaat er niets boven echte ontmoetingen. Het praat makkelijker, het is gezelliger, er is meer beleving én je kunt genieten van goed eten. Tijdens een besloten evenement is dit absoluut mogelijk. Hiervoor kan je bijvoorbeeld op maandagen en dinsdagen bij ons terecht.
Hoe wordt er gezorgd dat mijn gasten zich aan de 1,5 meter afstand houden?
Onze ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en kunnen wij op de meest praktische manieren indelen. Het aantal gasten bepaalt welke ruimtes wij hiervoor gebruiken en hoe wij ze zullen inrichten.
Kunnen jullie ons helpen met de juiste voorbereidingen voor mijn gasten?
Jazeker! Voor aanvang van het evenement stuur je de informatie over het evenement naar jouw deelnemers. Bij aankomst op de locatie reinigen gasten eerst hun handen. Daarna hangen ze zelf hun jas in de garderobe. Ons team zorgt voor de wachtrij voor de entree en de toiletten.
Hoe worden de pauzes en de lunch geregeld?
Dit doen we vanuit onze centrale bar, waar wij je de koffie of lunch overhandigen. 
Hoe kan ik de richtlijnen en RIVM-regels met mijn gasten delen?
Een van onze teamleden zal, zodra iedereen aanwezig is, uw gasten welkom heten en een korte instructie over de voorzorgsmaatregelen geven.
Is het mogelijk om na afloop te borrelen?
Jazeker, dit verzorgen we vanuit onze centrale bar.

 

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem contact op!
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Bekijk onze maatregelen