nlen
nlen

ROUTE

Hoe kom je bij JEU?

LOCATIE
JEU ligt op de begane grond van parkeergarage Paardenveld op loopafstand van Utrecht Centraal. Ons adres is Paardenveld 3. Je vindt ons aan de andere kant van de ingang van de parkeergarage, ter hoogte van de pop-up buitenplek ROOST aan de singel.

TE VOET / TE FIETS / MET OV
JEU ligt op de loopafstand van Utrecht Centraal. Loop vanuit het station (waar nog altijd druk verbouwd wordt) naar winkelcentrum Hoog Catharijne. Houd hier vervolgens links aan, richting de Mediamarkt. Wanneer je t.h.v. de Mediamarkt buiten komt zie je aan je rechterhand de gracht, steek deze over en sla links af. Volg de gracht (houdt deze links van je) en je komt na  de derde zijstraat aan de rechterzijde bij JEU!

PER AUTO
Er is heel veel parkeerplek bij JEU, want we liggen op de begane grond van parkeergarage Paardenveld. Dit is de voordeligste parkeergarage van Utrecht,want je betaalt nog geen 3 euro per uur. Kijk voor meer informatie en de route op www.paardenveld.nl

Na het parkeren van de auto verlaat je de parkeergarage op de begane grond. Sla direct rechts af, je kan ons vinden op de hoek.

NAVIGATIE ADRES
Kroonstraat 9, Utrecht

Bekijk onze maatregelen